Rólunk


Compania Navisystem a fost infiintata in anul 2008, avand rolul de a introduce si de a intretine puncte de interes pe hartile digitale, colaborand cu reprezentantii industriei de navigatie GPS. Scopul dezvoltarii serviciului richPOI a fost de a imbogati si actualiza informatiile existente din sistemele de navigatie, acordand astfel utilizatorilor un serviciu practic si eficient, iar firmelor/magazinelor o posibiltate noua de promovare.


A NaviSystem csomag

Ismered céged koordinátáinak értékét?

In momentul de fata in Romania sunt aproximativ 3.500.000 de utilizatori ai sistemelor GPS, care cauta destinatii, firme, servicii si chiar firma/magazinul tau. Gandeste-te: cati utilizatori GPS trec in fiecare zi in apropierea magazinului/firmei tale, si in cele din urma ajung la altcineva doar pentru ca locatia ta nu este inclusa in baza de date a punctelor de interes de pe harta digitala?

NaviSystem iti ofera solutia pentru aceasta problema:

-Atrage clienti/cumparatorii fideli si clienti noi in magazinul tau.
-Foloseste un marketing eficient, cu un risc scazut
-Atrage mai multi clienti la un pret redus

Utilizatorii sistemelor de navigatie pot gasi locatia/magazinul tau foarte simplu in categoria/domeniul de activitate in care activezi (cazare, servicii, divertisment, atractii turistice etc.) sau prin introducerea numelui locatiei/magazinului tau.

NaviSystem RichPOI szolgáltatlások
Informatiile punctelor de interes inregistrate de NaviSystem sunt implementate pe cele mai profunde si cuprinzatoare harti digitale din Europa care includ si Romania. Datorita faptului ca hartile digitale se actualizeaza de trei ori anual, NaviSystem da o alternativa si pentru utilizatorii care nu isi actualizeaza in mod frecvent hartile din aparatele GPS, facand oricand posibila actualizarea separata doar a punctelor de interes din aparatele GPS de pe pagina noastra web.

Colegii nostri lucreaza in mod constant pentru ca punctele de interes din Romania sa dispuna de un continut cat mai actual si detaliat (nume, adresa, date de contact, program de lucru, informatii suplimentare, poza/sigla). Aceste puncte de interes sunt accesibile atat pentru utilizatorii aparatelor GPS cat si pentru detinatorii telefoanelor mobile de generatie noua care au inclusa functia de navigatie, sau pe instrumentele de navigatie auto incorporate, ajutand astfel alegerea si indrumarea spre destinatia aleasa. Care statie de alimentare cu combustibil o alegem? Cea despre care stim ca exista, sau pe cea despre care stim cu siguranta ca este si deschisa, are si spalatorie auto, grup sanitar, shop si comercializeaza si LPG? Oricare ar fi serviciul solicitat de noi, alegerea o vom face pe baza informatiilor avute la indemana. Aparitia firmei/magazinului tau ca punct de interes imbogatit (richPOI) este un mare ajutor pentru utilizatori prin informarea si navigarea acestora intr-un mod profesional.
Dorim sa facem posibila aparitia atat pentru firmele cu buget redus cat si pentru retele mari de magazine/firme, de aceea avem un pret accesibil tuturor.

Pentru 1 an pretul este 64 Euro/locatie (doar 5.33 Euro/luna)
Pentru 2 an pretul este 109 Euro/locatie (doar 4.54 Euro/luna)
Pentru 3 an pretul este 134 Euro/locatie (doar 3.72 Euro/luna)

In cazul in care se doreste includerea unui numar de peste 3 locatii, te rugam sa ne contactezi pentru a face o oferta personalizata.

Hírek, újdonságok

iGO fejlesztések

Prototip nou Android, controlul sistemului clima de pe iGO si sosirea noului soft Primo – am fost la sediul NNG.
Daca spun navigatie, probabil prin mintea multor cititori va fulgera foarte curand numele iGO. Desigur, acest lucru nu este surprinzator, deoarece acest software de navigatie GPS in ultimii ani si-a pus de cateva ori cartea de vizita pe masa. Cu brandul IGO totul este in regula, insa dezvoltatorul de software NNG nu isi poate permite sa stea cu mainile in san. Mai ales acum, cand piata mondiala de navigatie trece printr-o transformare fundamentala. In cele de mai jos incercam sa aflam ...

Tovább

iGO Primo alkalmazás

iGO Multi Touch