Info Plus

De la inregistrare pana la aparitie

Dupa inregistrarea locatiei/locatiilor tale vei primi o confirmare pe adresa de email cu care te-ai inregistrat, continand toate informatiile punctului de interes. Aici poti verifica inca o data corectitudinea informatiilor cu care te-ai inregistrat. In scurt timp dupa inregistrare vei primi prin email contractul si factura proforma.
Procesul de implementare incepe cu geocodificarea locatiei (localizare exacta prin coordonate geografice) si prelucrarea datelor. Informatiile deja procesate sunt transmise catre dezvoltatorii de harti digitale care la randul lor incep procesul de implementare al tuturor schimbarilor ivite de la ultima actualizare. Acesta include atat modificarile ivite la nivelul strazilor cat si a punctelor de interes.
Hartile digitale din sistemele de navigatie sunt actualizate de 2-3 ori pe an, cu aceste ocazii fiind incluse si punctele nou inregistrate, respectiv modificarea celor deja existente.
Informatiile punctului tau de interes vor fi vizibile/accesibile pentru utilizatorii sistemelor de navigatie, incepand cu cel mai apropiat release de la data inregistrarii.
Vizualizare punctului de interes inregistrat este posibila doar daca harta din aparatul GPS a fost actualizata dupa data release.

Pe ce harti digitale va figura locatia mea

NaviSystem este registratorul oficial a punctelor de interes imbogatite (richPOI) pe cele mai folosite si dezvoltate harti digitale din Romania cum ar fi iGO, Navteq, Teleatlas. Punctele de interes inregistrate de noi apar atat pe dispozitivele GPS comercializate in Romania cat si peste hotare care contin hartile digitale ale Romaniei.
Cu ocazia actualizarii hartilor digitale, informatiile acestor puncte de interes ajung si la utilizatorii care detin dispozitive comercializate anterior.

NaviSystem da o alternativa si pentru cei care nu isi actualizeaza in mod frecvent hartile din aparatele GPS, facand oricand posibila actualizarea separata doar a punctelor de interes din aparatele GPS de pe pagina noastra web. In afara de aparitia pe hartile digitale folosite de sistemele de navigatie, informatiile tale vor fi accesibile si pentru utilizatorii de internet in Google Maps si pe site-ul http://planrutier.ro, unde clientii isi pot planifica ruta pana la locatia ta.

Stiri, noutati

In ce directie se indreapta iGO?

Prototip nou Android, controlul sistemului clima de pe iGO si sosirea noului soft Primo am fost la sediul NNG.
Daca spun navigatie, probabil prin mintea multor cititori va fulgera foarte curand numele iGO. Desigur, acest lucru nu este surprinzator, deoarece acest software de navigatie GPS in ultimii ani si-a pus de cateva ori cartea de vizita pe masa. Cu brandul IGO totul este in regula, insa dezvoltatorul de software NNG nu isi poate permite sa stea cu mainile in san. Mai ales acum, cand piata mondiala de navigatie trece printr-o transformare fundamentala. In cele de mai jos incercam sa aflam ...

Mai departe

Aplicatia iGO Primo

iGO Multi Touch