De ce noi


NaviSystem este registratorul oficial a punctelor de interes imbogatite (richPOI) pe cele mai folosite si dezvoltate harti digitale din Romania cum ar fi iGO, Navteq, Teleatlas. Punctele de interes inregistrate de noi apar atat pe dispozitivele GPS comercializate in Romania cat si peste hotare care contin hartile digitale ale Romaniei. Cu ocazia actualizarii hartilor digitale, informatiile acestor puncte de interes ajung si la utilizatorii care detin dispozitive comercializate anterior.

Ce iti oferim in plus

Hartile digitale sunt diferentiate in functie de modul de utilizare:

Offline:
-hartile digitale din dispozitivele sau aplicatiile GPS (iGo/TopMap/Nav n Go, Navteq, Teleatlas). Avantaj: nu este nevoie de conexiune la internet sau semnal GSM

Online:
-hartile digitale care necesita conexiune la internet (Google Maps, planrutier.ro)

Navisystem face posibila aparitia punctelor de interes inregistrate pe cele mai utilzate harti digitale online sau offline.

Serviciul nostru suplimentar este introducerea punctelor de interes si pe Google Maps. Acesta de fapt este un serviciu gratuit, insa datorita complexitatii procesului de inregistrare multi utilizatori nu pot face inregistrarea. In afara de aparitia pe hartile digitale folosite de sistemele de navigatie, informatiile tale vor fi accesibile si pentru utilizatorii de internet in Google Maps si pe site-ul www.planrutier.ro, unde clientii isi pot planifica ruta pana la locatia ta.

Stiri, noutati

In ce directie se indreapta iGO?

Prototip nou Android, controlul sistemului clima de pe iGO si sosirea noului soft Primo am fost la sediul NNG.
Daca spun navigatie, probabil prin mintea multor cititori va fulgera foarte curand numele iGO. Desigur, acest lucru nu este surprinzator, deoarece acest software de navigatie GPS in ultimii ani si-a pus de cateva ori cartea de vizita pe masa. Cu brandul IGO totul este in regula, insa dezvoltatorul de software NNG nu isi poate permite sa stea cu mainile in san. Mai ales acum, cand piata mondiala de navigatie trece printr-o transformare fundamentala. In cele de mai jos incercam sa aflam ...

Mai departe

Aplicatia iGO Primo

iGO Multi Touch